Als Nederlands bedrijf dat internationaal onderneemt, installeren wij automatische melkrobots van Lely en ontwikkelen wij innovatieve stalinrichtingsytemen voor de melkveehouderij. Wij bieden oplossingen voor alles tussen de melkrobot en de melktank, alsmede verschillende hekwerken die seperatie, grazen en vrij-koe-verkeer mogelijk maken.

Omdat wij een agrarische achtergrond en werkervaring hebben, zijn wij in staat om praktische producten en duurzame oplossingen te ontwikkelen, die ervoor zorgen dat u efficiënter en met minder arbeidsinspanning kunt werken. Wij zetten graag al onze expertise in, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren, want onze visie is:

“We believe healthy, happy cows result in a satisfied farmer and a higher milk yield, with better milk quality!”

INNOVATIVE DESIGN

QUALITY MATERIALS

PERFECT SOLUTION

VISIE & MISSIE

Zoals we al aangaven, hebben wij een hele sterke visie: ‘We believe a healthy, happy cow results in a satisfied farmer and a higher milk yield, with better milk quality!”

Daarom is onze missie, het ontwikkelen en produceren van producten die het welzijn van de koeien verhogen. Producten die duurzaam en kosten-besparend zijn, maar bovenal waarde toevoegen aan uw leven als melkveehouder.

FOUNDED IN

EMPLOYEES

PRODUCTS

COUNTRIES

Duurzaamheid

In ons bedrijf staat duurzaamheid hoog aangeschreven. Over het algemeen zorgen duurzame oplossingen voor besparingen, dus zijn wij altijd opzoek naar oplossingen die tegemoet komen aan uw eisen en die milieubewust zijn.

Neem als voorbeeld het bedrijfswater wat gebruikt wordt als koelwater voor de melk, wat hergebruikt wordt als drinkwater voor de koeien, nadat het is opgewarmd. Of wat te zeggen van het gebruik van roestvaststaal, om een langere levensduur of hygiëne te garanderen.

Boetech partner Lely Center

Samenwerking

Sinds 1997 zijn wij als Boetech, partner van Lely. Vanaf die tijd installeren wij hun automatische melkrobots. Door deze samenwerking zijn onze installatieservice en producten te verkrijgen via de Lely Centers.